The Techno Tostadas - Baby Dont Get Hooked On Me

Planera in resa för hela familjenVarje år har hela familjen åkt på skidsemester. Men nu när jag har flyttat hemifrån saknar jag väldigt mycket. Att spendera hela dagarna i backen, sitta och värma sig i stugan med en varm och mustig soppa. Det är klart att jag hade kunnat göra en sån resa med familjen trots att jag har flyttat hemifrån men eftersom man inte har samma schema som familjen så blir det svårt att planera in. Men vi har lyckats pussla ihop något som funkar ändå.

Eftersom det krockar lite med våra jobb på båda sidor har vi kommit på en plan som ändå ska fungera riktigt bra. Jag och min pojkvän kommer att åka upp lite tidigare (eftersom det fungerade med båda våra jobb). Sedan kommer min familj upp efter två dagar och då har vi ändå fem dagar tillsammans. Det ska bli riktigt mysigt att få vara på skidresa på det gamla goda sättet. Även om vi inte går hela veckan tillsammans så är fem dagar ändå väldigt mycket och vi kommer hinna hitta på allt vi vill göra tillsammans ändå. 

Roligt att jag kallar det skidresa då jag alltid har åkt snowboard. Jag har provat att åka skidor men det är inte riktigt min grej. Det blir för mycket att hålla kolla på. Två stavar, två skidor, jag trasslar till mig hela tiden. Så därför har snowboard alltid funkat bättre eftersom det bara är en bräda att hålla koll på. Man slipper stavar också. Men det är ju skönt att man har lite att välja på i backen. Den som känner för skidor kan åka det, de som känner för snowboard kan åka det. 

Jag är hur som helst väldigt glad att vi kan göra denna resan tillsammans och jag ser verkligen fram emot det. Vi kommer att ha det så sjukt mysigt!